Met een vrouw spelen is de vreugde van menig man, maar met 3 prachtige dames spelen is voor menig man slechts een droom. Sinds kort mag ik die droom toch regelmatig waarmaken, wanneer ik speel met Grace, Scarlett en Violetta. Deze prachtige dames zijn 3 zussen, vormen een geweldig team en laten menig muzikantenhart sneller kloppen.

Grace is de rustigste van de 3, maar haar invloed is niet te onderschatten. Deze country girl pusht en tempert haar zussen en houdt de boel altijd strak. Scarlett is een rockchick en heeft een behoorlijke scheur en laat zich daarmee altijd duidelijk horen. Als een ware rooie, houdt zij niet van netjes en subtiel; het moet van haar herrie maken en hard gaan. Violetta is de meest veelzijdige van de 3 zusjes. Zij is van de blingbling, onvermoeibaar en heeft altijd het laatste woord, en is daardoor toch minstens zo aanwezig als haar zusje Scarlett.

Grace, Scarlett en Violetta zijn bijzonder muzikaal en vormen mijn pedalboard. Weg met koffers vol veel te zware stompboxen, de nieuwste generatie effectpedalen past tegenwoordig in je gitaarkoffer erbij en zijn oplaadbaar.

Mijn 3 dames geven mijn sound de soul, drive en sfeer om avonden en nachten lang te genieten. Een goede sound zit in je vingers zeggen ze, maar ze zeggen ook dat goed gereedschap het halve werk is, en met dit winning team zit dat wel goed. Ik ga weer met de dames spelen, en hoop binnenkort wat te kunnen laten horen van ons gezamenlijk spel.

 

Peter Anthony