Boeddha leerde ons: “Alles wat een begin heeft, heeft ook een einde. Sluit daar vrede mee en alles komt goed”. De afgelopen 3 jaar heb ik veel podia aangedaan met de Iers-Amerikaanse folkband Daddy-O. We hebben meTot mijn grote spijt is mijn band Daddy-O. De leden van Daddy-O hebben besloten niet langer gezamenlijk verder te gaan. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor al jullie steun, gezelschap, vriendschap en liefde. Wij hebben van jullie genoten, en jullie hopelijk van ons. Daddy-O heeft in de afgelopen 10 jaar mooie muziek gemaakt, lol gehad, lief en leed gedeeld ,en menige gelegenheid opgesierd. We hebben gespeeld op feesten, festivals, bruiloften en drinkgelagen en daarbij veel van jullie leren kennen.Ik wil mijn kompanen Co, Jos, Marco en Piet bedanken voor een super tijd, mooie muziek en een paar hele mooie theatershows. Thanx mates! Ik hoop snel weer een nieuwe muzikale club te vinden om de Nederlandse podia te bestormen. Ik houdt jullie graag op de hoogte op deze website of op mijn social media kanalen, die je elders op deze website terugvindt.

 

Liefs,

Peter Anthony